Unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de izolatie reflectiva

INATECH - Izolatie reflectiva

INATECH si-a propus inca de la infiintare sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje, precum si unul din cei mai buni distribuitori de ambalaje la nivel national. Ne-am bucurat de o crestere constanta, oferind clientilor nostri solutii complete de ambalare, fiind printre singurii care oferim cam tot ceea ce intra in categoria ambalaje. Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Vom realiza acest lucru prin furnizarea de ambalaje de calitate la preţuri competitive.

Portofoliul de solutii INATECH este complet: ambalaje din carton, ambalaje industriale, ambalaje pentru fixare, ambalaje pentru paletizare, ambalaje ecologice, ambalaje protectie, ambalaje hartie, banda adeziva, banda adeziva antiderapanta, banda adeziva personalizata, banda dublu adeziva, banda perimetrala sapa, banda pp, folie cu bule, polietilena expandata, folie stretch, plicuri antisoc, pungi din folie cu bule, pungi ziplock, profile polietilena expandata si multe altele.

De ce sa apelati la noi?

Pentru ca avem cele mai mici preturi din Romania, iar scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Vom realiza acest lucru prin furnizarea de ambalaje de calitate la preţuri competitive…

Clienti multumiti
Acoperire nationala
Suport
Productie

Toti clientii nostri au fost multumiti

Furnizam ambalaje personalizate si pentru protectie in toata tara. Clientii nostri fiind pe deplin multumiti, drept dovada stau comenzile care vin in continuare. Promitem sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra de fiecare data! Va multumim!

Comenzi finalizate
Clienti noi
Orase acopreite
Clienti multumiti

INATECH PACKAGING Firma de Incredere
Cu peste jumatate de milion de vizualizari in ultimul an si neavand pareri negative in mediul online ne-am calificat ca fiind firma de incredere !

inatech-firma-de-incredere