Scopul nostru
Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Vom realiza acest lucru prin furnizarea de materiale izolatii de calitate la preţuri competitive.

Misiunea noastra
INATECH si-a propus inca de la infiintare sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje, precum si unul din cei mai buni distribuitori de ambalaje la nivel national. Ne-am bucurat de o creştere constantă, oferind clientilor nostri solutii complete de ambalare, fiind printre singurii care oferim cam tot ceea ce intra in categoria ambalaje.

In prezent
In prezent, prin comercializarea unor produse de cea mai buna calitate furnizate de companii cu renume pe plan mondial si prin implementarea unui sistem de management al calitatii bine pus la punct, Inatech este unul dintre putinii furnizori cu o gama completa de ambalaje de protectie si materiale pentru izolatii in portofoliul de produse.

Crestere constanta
Ne-am bucurat de o crestere constanta de la an la an, oferind clientilor nostri solutii complete, seriozitate si profesionalism.

INATECH si-a propus inca de la infiintare sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje, precum si unul din cei mai buni distribuitori de ambalaje la nivel national. Ne-am bucurat de o creştere constantă, oferind clientilor nostri solutii complete de ambalare, fiind printre singurii care oferim cam tot ceea ce intra in categoria ambalaje. Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Vom realiza acest lucru prin furnizarea de ambalaje de calitate la preţuri competitive.

Portofoliul de solutii INATECH este complet: ambalaje din carton, ambalaje industriale, ambalaje pentru fixare, ambalaje pentru paletizare, ambalaje ecologice, ambalaje protectie, ambalaje hartie, banda adeziva, banda adeziva antiderapanta, banda adeziva personalizata, banda dublu adeziva, banda perimetrala sapa, banda pp, folie cu bule, polietilena expandata, folie stretch, plicuri antisoc, pungi din folie cu bule, pungi ziplock, profile polietilena expandata si multe altele.

Au incredere in noi

Parteneri

INATECH PACKAGING Firma de Incredere
Cu peste jumatate de milion de vizualizari in ultimul an si neavand pareri negative in mediul online ne-am calificat ca fiind firma de incredere !

inatech-firma-de-incredere