APLICATII IZOLATIE REFLECTIVA

Izolatia reflectiva poate fi folosita in aproape orice domeniu imaginabil de izolare termica. Durabilitatea izolatiei reflective a fost perfectionata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, facand astfel produsele din categoria izolatiei reflective noul standard in comfort si economia de energie.

Izolatie reflectiva

Izolatie reflectiva

Fiind un produs izolant eficient din punct de vedere energetic si al costurilor, izolatia reflectorizanta multistrat este unul dintre cele mai versatile materiale de constructii de pe piata in momentul de fata. Ideala pentru constructiile noi sau pentru refacerea instalatiilor in structuri comerciale sau rezidentiale.

Avantaje:

1 – Reduce costurile cu incalzirea si racirea
Reflecta 95 – 97% din energia radianta
Controleaza condenarea apei

2 – Reduce costul izolatiei
Usor de instalat
Permanent si fara intretinere
Durabil si cu greutate redusa
Nu se comprima, nu se prabuseste si nu se dezintegreaza
Nu permite cuibarirea insectelor si a rozatoarelor
Nu este afectat de umezeala sau umiditate

3 – Reduce costul de reciclare
Sigur pentru mediu
Netoxic/necancerigen
Fara fibre

multistrat  inseamna ca aceasta este solutia ideala pentru o serie de aplicatii de la podurile caselor la izolarea termica a cutiilor pentru transport. Posibilitatile sunt infinite. (poduri si acoperisuri, pereti exteriori, spatii inguste, calorifere, pereti interiori, subsoluri, conduce si tevi, incalzire prin pardoseala).

Fiind usor de instalat  izolatia reflectorizanta multistrat , este adecvata pentru utilizare atat de catre pesoane particulare competente cat si de catre constructori profesionisi.

Aplicatii in constructii metalice

Pentru izolatia acoperisurilor si peretilor,  izolatia reflectorizanta multistrat este o solutie rapida si usoara, de inalta performanta si eficienta din punctul de vedere al costurilor pentru constructiile agricole si comerciale.

Aplicatii in afara domeniului constructiilor

Transportul
Un domeniu in care temperatura poate fi o problema este transportul produselor dumneavoastra. Puteti utiliza izolatia reflectorizanta multistrat nu numai pentru a acoperi peretii camionului, dar puteti folosi foi din acest material si pentru a acoperi cutiile. Este ideala pentru orice tip de transport, de la produse piscicole la produse farmaceutice.

Hobby
V-ati gandit vreodata la izolarea rulotei sau a casei dumneavoastra mobile? Izolatia reflectorizanta multistrat va poate face calatoria si mai confortabila in timpul verilor fierbinti sau al iernilor friguroase. Aplicati izolatia reflectorizanta multistrat pe pereti sau pe plafon si economisiti energie iarna sau mentineti aerul racoros vara.

Aplicatii izolatie reflectiva in izolatie acoperisuri si mansarde, izolatie pardoseala, sapa, pereti interiori – exteriori, hale industriale, aplicatii pt hobby.

INATECH PACKAGING Firma de Incredere
Cu peste jumatate de milion de vizualizari in ultimul an si neavand pareri negative in mediul online ne-am calificat ca fiind firma de incredere !

inatech-firma-de-incredere